Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Παππάς για την «επιμονή του ΔΝΤ» να περικοπούν οι συντάξεις

Τι είπε ο Παππάς για την «επιμονή του ΔΝΤ» να περικοπούν οι συντάξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η επιμονή του ΔΝΤ στην περικοπή των συντάξεων, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, δεν προκαλεί έκπληξη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Όπως επισημαίνει σε tweet του ο κ. Παππάς «έκπληξη -και μάλιστα αρνητική- θα βιώσουν όσοι πολιτεύονται με την ανάγκη εξωτερικών καταναγκασμών, όταν επιτευχθεί η ανάσχεση του μέτρου».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επικαλείται στη συνέχεια το παράδειγμα της Πορτογαλίας: «Ελλάδα και Πορτογαλία βρίσκονται στην ίδια μεταμνημονιακή κατάσταση. Επίσκεψη των θεσμών, συζήτηση και κατάρτιση έκθεσης με τις απόψεις των δύο πλευρών.

»Ούτε επιβεβλημένα μέτρα, ούτε εποπτεία. Η Πορτογαλία αρνήθηκε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, χωρίς να υπάρξει καμία κρίση» σημειώνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμφωνία Ουκρανίας-ΔΝΤ για πρόγραμμα 8,2 δισ. δολαρίων

Γαλλία: Ο Λεκορνί «παγώνει» την αύξηση ορίου ηλικίας για σύνταξη – Αρνείται φόρο στον μεγάλο πλούτο

Πότε θα γίνει η πληρωμή του επιδόματος των 250 ευρώ – Οι δικαιούχοι

Ο Νίκος Παππάς «στραγγάλισε» την Άγκυρα: Να αποκλειστεί η Τουρκία από το SAFE – «Η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου. Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με casus belli»

Βοιωτία: Γυναίκα έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της για να παίρνει τη σύνταξή της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...