ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεξιστικές και ανθρωποφαγικές επιθέσεις χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχόλια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και αναφέρονται στη νέα υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κ. Νοτοπούλου, κατηγορώντας τη Ν.Δ. γιατί δεν παίρνει αποστάσεις από αυτά.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «οι τελευταίες σεξιστικές, ανθρωποφαγικές επιθέσεις εναντίον της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα και σε νεοφασιστικές ιστοσελίδες πρέπει να βρουν την αντίθεση όλου του πολιτικού κόσμου».
Και επισημαίνοντας ότι «οι επιθέσεις αυτές εκχυδαΐζουν συνολικά την πολιτική αντιπαράθεση και το δημόσιο διάλογο, συντηρούν και αναπαράγουν σεξιστικά στερεότυπα και πατριαρχικές αντιλήψεις», αναφέρει για τη Ν.Δ., ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Ν.Δ. δεν παίρνουν αποστάσεις από αυτή την αθλιότητα».
Και καταλήγει: Φαίνεται ότι το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη έχει μεταλλαχτεί τόσο πολύ σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα που μπορούμε να υποθέσουμε ότι, αν δεν ενορχηστρώνει την εκστρατεία λάσπης, σίγουρα αισθάνεται άνετα με αυτήν.
























































