ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Η «Γερόντισσα από τη Συρία» όριζε τις κινήσεις της 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Συρία μπορεί να αποφύγει μια αιματοχυσία αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομιλήσουν επειγόντως για την επίλυση της κατάστασης στην Ιντλίμπ, δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για την Συρία Στάφαν ντε Μιστούρα.
Ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών τόνισε στους δημοσιογράφους ότι οι συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας αποτελούν το κλειδί για την αποφυγή μιας επίθεσης στην περιοχή, αλλά οι έξι αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύθηκαν, σύμφωνα με αναφορές, δείχνουν ότι οι συνομιλίες δεν προχωρούν καλά.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συριακή κυβέρνηση ίσως περιμένει έως τις 10 Σεπτεμβρίου πριν εξαπολύσει μια επίθεση, μετατρέποντας σε «κρίσιμης σημασίας» τη σύνοδο κορυφής της Παρασκευής στην Τεχεράνη.
Ο Μιστούρα κάλεσε τους Πούτιν και Ερντογάν να συνομιλήσουν μέχρι τότε τηλεφωνικά, καθώς, όπως είπε, «ο χρόνος έχει καθοριστική σημασία.























































