ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία, Κωνσταντινούπολη, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πριγκίπισσα Ακίκο, μέλος της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας, βρίσκεται από την Κυριακή στην Τουρκία για να παραβρεθεί σε εκδήλωση του ιδρύματος «Prince Mikasa Foundation», που θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο Σακίπ Σαμπαντζί στην Κωνσταντινούπολη.
Την Κυριακή η 36χρονη πριγκίπισσα από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου συναντήθηκε στο Παλάτι Γιλντίζ της Κωνσταντινούπολης με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι δυο τους μίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα.
Χθες, Δευτέρα η πριγκίπισσα Ακίκο επισκέφθηκε στην Άγκυρα το μαυσωλείο του Ατατούρκ, όπου κατέθεσε στεφάνι αλλά και το Πολιτιστικό Κέντρο για την φιλία μεταξύ Τουρκίας και Ιαπωνίας, που ίδρυσε στην τουρκική πρωτεύουσα ο πατέρας της πριγκίπισσας, πρίγκιπας Τομοχίτο, ο οποίος απεβίωσε το 2012.
Μάλιστα, η πριγκίπισσα Ακίκο φύτεψε ένα δένδρο για να τιμήσει τα 20 χρόνια λειτουργίας του κέντρου που λειτούργησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1998, στο ίδιο σημείο που ο πατέρας της είχε φυτέψει ένα δένδρο το 1993, όταν συνέλαβε την ιδέα να δημιουργήσει το πολιτιστικό κέντρο.
Όμως, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν επάνω στην πριγκίπισσα όταν εκείνη το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα.
Ειδικότερα, οι κάμερες επικεντρώθηκαν στο μανικιούρ του δεξιού χεριού της πριγκίπισσας όπου σε δύο από τα νύχια της ήταν σχεδιασμένες η τουρκική και η ιαπωνική σημαία.
Μάλιστα, η Ακίκο είχε σταυρώσει τα χέρια της με τέτοιο τρόπο, ώστε δύο σημαίες να μην διαφύγουν της προσοχής των μέσων ενημέρωσης.
Ο τουρκικός Τύπος χαρακτήρισε το μανικιούρ της πριγκίπισσας από τη Χώρα των Χρυσανθέμων «ευγενική και φιλική χειρονομία».



























































