ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ανακοίνωσε το Κρεμλίνο για τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν τη Δευτέρα

Τι ανακοίνωσε το Κρεμλίνο για τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συζητήσουν ζητήματα της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών τους, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν για την επίλυση του πολεμικού προβλήματος στη Συρία, κατά τη συνάντηση που θα έχουν αύριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί στο Σότσι με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Ρωσία. Οι δύο ηγέτες, θα συζητήσουν θέματα διμερούς συνεργασίας, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην Συρία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κίνα και Ρωσία ενισχύουν τον άξονά τους: Το κοινό όραμα Πούτιν και Σι για μια νέα παγκόσμια τάξη

Μόντι σε Πούτιν: Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί για το καλό της ανθρωπότητας

Economist: Ο Πούτιν στέλνει 400.000 νέους στρατιώτες στην Ουκρανία – Φοβάται για τη ζωή του

Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»

Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr