ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους λόγους για τους οποίους δεν στήριξε την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας για τον κατώτατο μισθό προσπαθεί να δικαιολογήσει, σε ενημερωτικό του σημείωμα, το ΚΚΕ.
Μεταξύ άλλων, ο Περισσός διευκρινίζει ότι «καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία, με την οποία ενεργοποιείται απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση)».
Και συνεχίζει: «Καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με υπουργική απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος».
Σημειώνει δε, ότι «η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ήταν αυτή που κατέθεσε το ΚΚΕ, για την επαναφορά στα 751 ευρώ και η οποία απορρίφθηκε απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
Tο απόγευμα, η Βουλή υπερψήφισε την επίμαχη τροπολογία, καθώς πλην των κυβερνητικών κομμάτων, υπέρ τάχθηκαν Ένωση Κεντρώων, Ν.Δ. και Κίνημα Αλλαγής.
Χρυσή Αυγή και Ποτάμι δήλωσαν «παρών», ενώ το ΚΚΕ ψήφισε «όχι».
























































