ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπάρχουν δυσκολίες, όμως διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και η Συμφωνία θα τελεσφορήσει» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στο News 24/7 σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, σχολιάζοντας παράλληλα και τη στάση της ΝΔ.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε «ακριβή και πρέπουσα, τόσο από άποψη διπλωματίας όσο και από άποψη πολιτικής, την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ».
Σημείωσε ότι μια «ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ είναι καλοδεχούμενη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι τα σχέδια τους για συνολική αποσταθεροποίηση, με αφορμή την ΠΓΔΜ, θα πέσουν στο κενό» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.
Απαντώντας για το θέμα των συντάξεων, ο Ν. Παππάς είπε ότι «οι νόμοι καταργούνται με νόμους. Στο ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων θα αξιοποιηθούν όλα τα νομικά εργαλεία, ώστε να φτάσουμε στο ευκταίο αποτέλεσμα της μη περικοπής».
Μιλώντας για την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «υπάρχει μια πολεμική διάθεση απέναντι στην περιφερειάρχη Αττικής, τη στιγμή που όταν υπάρχουν προβλήματα σε άλλες περιφέρειες της χώρας, κυριαρχεί σιωπή».
























































