ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι συζήτησε ο Παυλόπουλος με τον αντιστράτηγο Ανδρικόπουλο – Η ευχή για «τύχη»

Τι συζήτησε ο Παυλόπουλος με τον αντιστράτηγο Ανδρικόπουλο – Η ευχή για «τύχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο αντιστράτηγος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του, θα προσπαθήσουν να καταφέρουν «αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να επιτελέσουμε. Κύριο μέλημά μας θα είναι τόσο η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, όσο και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως η πρόληψη της εγκληματικότητας. Θα λειτουργήσουμε όλοι μας μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο και θα σεβόμαστε τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του» ανέφερε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε απολύτως βέβαιος ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει να υπηρετεί τις Αρχές και τις αξίες που τόσα χρόνια, με βάση το Σύνταγμα υπηρετεί.

«Να είναι ο Θεός μαζί σας, γιατί χρειάζεται σε αυτή τη θέση να έχει κανείς και λίγη τύχη. Επιτρέψατέ μου να το πω αυτό, έχοντας την εμπειρία του υπουργείου, η οποία για μένα υπήρξε πολύτιμη και άκρως διδακτική» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Λάρισα: 50χρονος απειλούσε να κάψει ζωντανή τη 45χρονη πρώην σύζυγό του

Κηφισιά: Συνελήφθη 29χρονη οικιακή βοηθός που «ξάφριζε» κοσμήματα

Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο – Ήταν γνώριμος των Αρχών

Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...