ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι υπό πίεση και η Ανατολική Μεσόγειος «βράζει»
19χρονη Κούρδισσα μαχήτρια νεκρή από επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν
Ο Τραμπ ίσως συνομιλεί με τα λάθος πρόσωπα στο Ιράν
Η τουρκεμένη «κότα» Χακάν Φιντάν, ΥΠΕΞ Τουρκίας, «τρέμει» από τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ - Απείλησε με «τζιχάντ» ο Κούρδος
Σοράν Χαμαράς για Τόμας Μπάρακ: «Οι γνώσεις του εξαντλούνται αποκλειστικά στο κυνήγι του κέρδους» - «Η θέση του είναι στη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία παρέδωσε έναν κατάλογο 136 προσώπων τους οποίους θέλει να εκδώσει τη Γερμανία, καθώς φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγραψε η εφημερίδα Hurriyet επικαλούμενη δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Ερντογάν είπε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το Βερολίνο:
«Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά είναι σημαντική λίστα. Μια λίστα 136 προσώπων στη Γερμανία».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν διευκρίνισε ποιες οργανώσεις περιλαμβάνονται, αλλά, όπως μεταδόθηκε, επισήμανε ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι αποτελεσματικότερη στην αντιμετώπιση των μελών του δικτύου του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) και της οργάνωσης DHKP-C.
Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του τηλεοπτικού δικτύου Deutsche Welle Turkey, με έδρα τη Γερμανία, επικαλείται αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης που λένε ότι ο Ερντογάν δεν παρέδωσε καμία λίστα.
Μέχρι στιγμής, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς για διευκρινίσεις.























































