ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
DNA του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκε στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος, όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός.
Σύμφωνα με το star.gr, αυτό αναφέρει το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.
Πάντως στο μαχαίρι δεν είχαν βρεθεί αποτυπώματα του 32χρονου, με την αστυνομία να τονίζει ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού, αλλά και στο γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.
Ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλαδστώνος στην Αθήνα.
Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σόκαρε το πανελλήνιο δείχνει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου κι έναν ακόμα άνδρα να κλωτσούν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα μέσα από τη σπασμένη βιτρίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.























































