ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης άφησε ο Νίκος Κοτζιάς σε μήνυμά του Twitter, λίγη ώρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, ύστερα από τη ρήξη του με τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο.
Όπως έγραψε, ο πρώην -πλέον- υπουργός Εξωτερικών, «έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στοι χθεσινό υπουργικό τις επιλογές του και κατόπιν εγώ τις δικές μου».
«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.
Όπως σημειώνουν πηγές κοντά στον κ. Κοτζιά, αιτία της παραίτησής του ήταν η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, όπου οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος κάλεσε όποιον δυσφορεί να κατέβει από το κυβερνητικό τρένο.
























































