ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην υποβάθμιση της (μακροπρόθεσμης) πιστοληπτικής ικανότητας οκτώ ιταλικών τραπεζών προχώρησε η Moody’s Investors Service, σε συνέχεια ανάλογης δράσης για την Ιταλία, την περασμένη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, η έκθεση του αμερικανικού οίκου αφορά τις UniCredit, Intesa Sanpaolo, Banca IMI, Cassa Depositi e Prestiti, Mediobanca, CA Cariparma, FCA Bank, Banca Nazionale Del Lavoro, Credito Emilianο, Cassa Centrale Raiffeisen, Invitalia και Banca del Mezzogiorno.
Ο οίκος αναμένει περαιτέρω μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων για τον κλάδο, στο 11% επί του συνόλου στα τέλη 2018, από (επίπεδο ρεκόρ) 18% το 2015, με την υποχώρηση να συνεχίζεται και το επόμενο έτος.
Οι Intesa Sanpaolo, Banca IMI, Mediobanca και FCA Bank υποβαθμίστηκαν -από Α3- σε Baa1 (σταθερό outlook), όπως και η Cariparma (αρνητικό outlook)
Η Credem υποβαθμίστηκε σε Baa3 (σταθερό outlook), από Baa2, ενώ οι BNL και Raiffeisen υποβαθμίστηκαν σε Baa1, από A3 (σταθερό outlook).
Οι αξιολογήσεις των υπόλοιπων τραπεζών δεν μεταβλήθηκαν.























































