ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Γελαλής, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πρόστιμα, ΣΥΡΙΖΑ, Φορολογικές Δηλώσεις,

















































Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ: «Λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τροπολογία για την κατάργηση των προστίμων σε περιπτώσεις εκπρόθεσμης υποβολής φορολογικών δηλώσεων θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη, εβδομάδα με το άνοιγμα της Βουλής.
Όπως δήλωσαν οι βουλευτές Ευκλείδης Τσακαλώτος και Δημήτρης Γελαλής «παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των επαγγελματικών φορέων, το υπουργείο Οικονομικών δεν έδωσε τελικά παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων».
Έτσι, προσθέτουν, όχι μόνο έφερε τους λογιστές-φοροτεχνικούς και τους πολίτες στα όρια της πνευματικής και σωματικής αντοχής τους, αλλά θα επιβάλλει και δυσβάστακτα πρόστιμα σε όσους δεν πρόλαβαν την προθεσμία υποβολής.
Και αυτό συμβαίνει ενώ το ίδιο το υπουργείο δεν τήρησε τις προθεσμίες, ούτε επιβάλλει πρόστιμα σε άλλες περιπτώσεις εκπρόθεσμης υποβολής, καταλήγουν στη δήλωσή τους οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.























































