ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλίδα υφυπουργός δώρισε τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς

Γαλλίδα υφυπουργός δώρισε τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Καρκίνος,

Η υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας, Μαρλέν Σιαπά, ανακοίνωσε ότι δώρισε την πλούσια καστανοκόκκινη κόμη της σε μια οργάνωση που κατασκευάζει περούκες για καρκινοπαθείς γυναίκες.

«Είναι πολύ απλό, αρκεί να κόψεις τουλάχιστον 25 εκατοστά, να τα κάνεις πλεξούδα και να τα στείλεις με το ταχυδρομείο», εξήγησε μέσω του Facebook η Σιαπά και διευκρίνισε ότι το αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με την αδελφή της, την Κάρλα, που επίσης δωρίζει τα μαλλιά της σε αυτό το ίδρυμα κάθε δύο χρόνια.

Η δωρεά αυτή είναι πολύ χρήσιμη για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μια περούκα, τόνισε η Μ. Σιαπά.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστή αυτήν την πρωτοβουλία σε όλες εκείνες που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν», πρόσθεσε εκφράζοντας «την αλληλεγγύη της στις θαρραλέες γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»

Εμβόλιο για το μελάνωμα – Έλενα Γκόγκα: Oρόσημο στην έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου

Ο Allwyn Champ Απόστολος Χρήστου αποκαλύπτει πώς έζησε τη «χρυσή» επιτυχία στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού

Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr