ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών
Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση σε βάρος του ηγέτη του κόμματος της κεμαλικής κεντροαριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τις επικρίσεις που διατύπωσε σχετικά με τους χειρισμούς της Άγκυρας στην υπόθεση δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
Ο δικηγόρος του Ερντογάν, ο Χουσεϊν Αϊντίν, κατέθεσε τη μήνυση εκ μέρους του Τούρκου προέδρου, σε βάρος του προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος για «εξύβριση του προέδρου» και για δυσφήμηση, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που είχε εκφωνήσει την Πέμπτη.
«Στις δηλώσεις του, ο Κιλιτσντάρογλου κατηγόρησε τον πρόεδρο Ερντογάν ότι συγκάλυψε τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δίνοντας τη δυνατότητα στους υπόπτους να διαφύγουν στο εξωτερικό και προστατεύοντας τους δολοφόνους.
»Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι παραπλανητικοί» αναφέρεται στη μήνυση.
Την Πέμπτη ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αποδοκίμασε την τουρκική έρευνα, λέγοντας ότι θα μηνύσει τον πρόεδρο Ερντογάν και την κυβέρνησή του διότι άφησαν τους δράστες να φύγουν από την Τουρκία.
«Είναι μια πολύ ντροπιαστική και πολύ θλιβερή εικόνα. Είναι επαίσχυντο το ότι υιοθετεί μια τέτοια προσέγγιση.
»Η Τουρκία δεν το αξίζει αυτό» είπε νωρίτερα ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν.
«Θα καταθέσουμε μήνυση σε βάρος του για μαύρη προπαγάνδα και τις κατηγορίες που εκτοξεύει.
»Θα του απαντήσουμε με τη νομική οδό, με την ανάληψη νομικής δράσης» διαβεβαίωσε ο Τούρκος αξιωματούχος.























































