ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Χαμάς,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, που ελέγχει στρατιωτικά και πολιτικά τη Λωρίδα της Γάζας, ενημέρωσε επισήμως την Αίγυπτο ότι απορρίπτει την πρότασή της για εκεχειρία.
«Το αποτέλεσμα των συζητήσεων εντός του εσωτερικού μηχανισμού του κινήματος ήταν να απορριφθεί η πρόταση και άρα η Χαμάς ενημέρωσε την Αίγυπτο χθες βράδυ ότι ζητεί συγγνώμη αλλά δεν την αποδέχεται», σημείωσε ο Σάμι Αμπού Ζούχρι, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς είχε ήδη ακυρώσει στην πράξη το αιγυπτιακό σχέδιο χθες Τρίτη, και το Ισραήλ, το οποίο είχε διακόψει για μερικές ώρες τις επιχειρήσεις του στη Γάζα, επανέλαβε τις επιθέσεις, αφού οι εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του εδάφους της χώρας συνεχίστηκαν από τον παλαιστινιακό θύλακα.























































