ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Χαμάς,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, που ελέγχει στρατιωτικά και πολιτικά τη Λωρίδα της Γάζας, ενημέρωσε επισήμως την Αίγυπτο ότι απορρίπτει την πρότασή της για εκεχειρία.
«Το αποτέλεσμα των συζητήσεων εντός του εσωτερικού μηχανισμού του κινήματος ήταν να απορριφθεί η πρόταση και άρα η Χαμάς ενημέρωσε την Αίγυπτο χθες βράδυ ότι ζητεί συγγνώμη αλλά δεν την αποδέχεται», σημείωσε ο Σάμι Αμπού Ζούχρι, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς είχε ήδη ακυρώσει στην πράξη το αιγυπτιακό σχέδιο χθες Τρίτη, και το Ισραήλ, το οποίο είχε διακόψει για μερικές ώρες τις επιχειρήσεις του στη Γάζα, επανέλαβε τις επιθέσεις, αφού οι εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του εδάφους της χώρας συνεχίστηκαν από τον παλαιστινιακό θύλακα.























































