ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Σε δηλώσεις της, η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι «οι Έλληνες κληρικοί, οι απλοί ιερείς, κινδυνεύουν να είναι τα θύματα των κομματικών σκοπιμοτήτων του κ. Τσίπρα.
»Ως εδώ. Δε μπορεί να παίζει κανείς με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών, χρησιμοποιώντας μάλιστα χρήματα του Ελληνικού λαού. Δεν μπορεί να παίζει με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ιερωμένων».
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε «να σταματήσουν αυτά τα σχέδια. Και ήρεμα, νηφάλια, υπεύθυνα, με αλληλοσεβασμό να συζητήσουμε με την Εκκλησία για τον διακριτό ρόλο της έναντι της Πολιτείας.
»Είναι ζήτημα δημοκρατίας για την Εκκλησία και την Πολιτεία» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.
























































