ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΝΕΛ: Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη

ΑΝΕΛ: Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια. Χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες», αναφέρει η απάντηση των ΑΝΕΛ σε ανακοίνωση της Ν.Δ.

«Η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του Άδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου… Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ.

»Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή» προσθέτουν οι ΑΝΕΛ.

«Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών» αναφέρουν ακόμα στην απάντησή τους, σημειώνοντας «αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια.

»Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που «σκότωσε» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας».

«Επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη» καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Κυριακάτικη ανάρτηση-αυτοαποθέωση και έλλειψη αυτοκριτικής για την επταετία του

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...