ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχοι κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων δύο άνδρες, 52 και 37 ετών, για τον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 13 ετών, από κοινού με έναν 16χρονο φίλο τους, ο οποίος έχει καταδικαστεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr, ο 52χρονος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξης και θα οδηγηθεί στη φυλακή και ο 37χρονος σε πέντε χρόνια φυλάκισης, λόγω μειωμένου καταλογισμού και θα είναι ελεύθερος υπό κοινωνική επιτήρηση.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2006: Το κορίτσι έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 5 περίπου το απόγευμα και επέστρεψε στις 3.30 περίπου τη νύχτα, σε άθλια κατάσταση.
Δύο ημέρες μετά λόγω πόνων στο στομάχι πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κακοποιηθεί.
Όπως προέκυψε, οι τρεις την είχαν πάει σε ερημική παραλία όπου την βίασαν διαδοχικά.
Στη συνέχεια την είχαν φορτώσει στο αυτοκίνητο του 40χρονου τότε, πρώτου κατηγορουμένου.
Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη νοητική στέρηση του κοριτσιού, την ηλικία του, την ορφάνια και την απόλυτη ελευθερία που βίωνε απ’ το σπίτι.
«Από εκεί αντλούσαν την αυτοπεποίθηση ότι θα μείνουν ατιμώρητοι» είπε, σύμφωνα με το zarpanews.gr.
Σημειώνεται πως, παρά το ότι το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2006, για να εκδοθεί η εν λόγω απόφαση η υπόθεση χρειάστηκε να δικαστεί επτά φορές, λόγω αλλαγών στη νομοθεσία.























































