ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open έδωσε ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος εξομολογήθηκε πως ο ίδιος ποτέ δεν έχει τσακωθεί για το που θα μπει το όνομα του στη μαρκίζα.
Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός αποκάλυψε για τον συνάδελφό του Νίκο Ξανθόπουλο ότι κατά κάποιο τρόπο χρέωνε τις φωτογραφίες του στους θαυμαστές του.
«Ο Νίκος Ξανθόπουλος, τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και είχε μαζί του ένα φωτογράφο με polaroid εκεί που πήγαιναν και έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: «Πόσο κάνει;». «Τον φωτογράφο ρωτήστε» τους έλεγε.
Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις 8 τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις 2 τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!», ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς.























































