ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Το Ιράν απειλεί: Οι εισβολείς «θα καούν ζωντανοί» - Στόχος και το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία ισοδυναμεί με στήριξη του ίδιου προσωπικά σε αυτές» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να μιλήσει».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, σχετικά με τις «ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία», ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:
«Συμφωνεί ο αρχηγός της ΝΔ με τη συμπόρευση των συνδικαλιστών εκπαιδευτικών, αλλά και κεντρικών στελεχών της ΝΔ, με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα αυτό; Συμφωνεί με το ανατριχιαστικό σύνθημα “η δημοκρατία ξεπούλησε τη Μακεδονία;”
»Συμφωνεί με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα της παράταξής του στους καθηγητές και την αυτούσια αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του Χρυσαυγίτη βουλευτή Παππά;».
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή από τις δημοκρατικές δυνάμεις στις αθλιότητες της Χρυσής Αυγής και στην προσπάθειά της να δηλητηριάσει τους μαθητές με το εθνικιστικό μίσος».
























































