ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30-35 ετών, πιθανότατα μετανάστης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο και έπεσε σε ρέμα, ενώ περπατούσε επάνω στις ράγες σε περιοχή του Έβρου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μάνδρας του δήμου Σουφλίου και σε σημείο όπου οι ράγες είναι σαν γέφυρα πάνω από το ποτάμι και ως εκ τούτου ο άτυχος άντρας που επέλεξε να κινηθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές και όχι στον δρόμο που βρισκόταν δίπλα σε απόσταση περίπου 25 μέτρων, να μην έχει δυνατότητα έγκαιρης διαφυγής.
Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, η οποία δεν είχε παρασυρθεί από το ρεύμα αλλά έμεινε στις όχθες του ποταμού, διήρκησε περίπου μία ώρα.
Στο σημείο βρέθηκε και μία τσάντα η οποία εκτιμάται ότι ανήκει στον 30χρονο.























































