ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για προοπτική στρατιωτικοποίησης της Κύπρου, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση του απεσταλμένου του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Νίκου Λιονάκη, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι μίλησε και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και παρατήρησε πως δεν θα είχε λογική μια τέτοια σκέψη, την ώρα που Κύπρος και Ελλάδα αγωνίζονται για την απομάκρυνση των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί.
Είπε ότι έγιναν οι απαραίτητες επικοινωνίες μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας και της Κύπρου και σημείωσε πως η Κυπριακή Δημοκρατία ακολουθεί μια εξαιρετικά ισορροπημένη πολιτική ελλιμενισμού στα λιμάνια της προς όλες τις φίλιες και εταιρικές δυνάμεις και προς τη Ρωσία.
























































