ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγρια μάχη στη Γάζα: 30 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίες

Άγρια μάχη στη Γάζα: 30 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 30 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσε ο Ισραηλινός στρατός ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Στην επίθεση πήραν μέρος πολλά άρματα μάχης και πυροβολικό.

Από το βράδυ της Πέμπτης που έχουν ξεκινήσει οι χερσαίες επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, έχουν σκοτωθεί σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές τουλάχιστον 130 άνδρες της Χαμάς και έχουν τραυματιστεί ακόμα 800.

Η Χαμάς έκανε έκκληση μέσω του Ερυθρού Σταυρού για μια ακόμα ανθρωπιστική ανακωχή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ισραηλινά σάιτ, η κυβέρνηση του Ισραήλ αρνήθηκε με το αιτιολογικό ότι στην προηγούμενη αντίστοιχη ανακωχή η Χαμάς δεν τη σεβάστηκε και συνέχισε να εξαπολύει ρουκέτες εναντίον των ισραηλινών εδαφών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ερντογάν: Η ισραηλινή πολιτική στοχοποιεί το τουρκικό κράτος

«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ

Σκληρή ρητορική Τραμπ και σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Η Τεχεράνη απάντησε με πυραύλους σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν

Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»

Ιράν, ΗΠΑ συνεχίζουν την κλιμάκωση των επιθέσεων, αλληλοκατηγορίες για την ειρηνευτική συμφωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr