ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΕΔΔΗΕ: Επανασύνδεση ρεύματος για τα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά

ΔΕΔΔΗΕ: Επανασύνδεση ρεύματος για τα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ολοκλήρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ την επανασύνδεση οικονομικά ασθενέστερων νοικοκυριών, στο πλαίσιο των επιπλέον πόρων που χορήγησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, μετά την καταβολή από το υπουργείο τού επιπλέον ποσού ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ στον ειδικό λογαριασμό επανασυνδέσεων, ο Διαχειριστής προχώρησε «με ταχύτατους ρυθμούς» στην επανασύνδεση 880 νοικοκυριών μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, εξασφαλίζοντας την επανηλεκτροδότησή τους μέχρι τις ημέρες των εορτών.

Ο συνολικός αριθμός των οικονομικά ασθενέστερων νοικοκυριών που έχουν επανασυνδεθεί τους τελευταίους μήνες έχει ξεπεράσει τα 3.800.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

Στο 3,4% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο: Σε στέγαση, μεταφορές και εστίαση οι μεγαλύτερες αυξήσεις

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr