ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τη φράση «ζήτω η Μακεδονία! Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία!», ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ, αναφέρθηκε στο «πράσινο φως» που δόθηκε από τα Σκόπια στη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως εναπόκειται τώρα στην Ελλάδα να επικυρώσει αυτή τη συμφωνία.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να κάνουν το ίδιο και να κάνουν ένα θετικό βήμα.
«Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ελλάδα θα επικυρώσει τη Συμφωνία Πρεσπών και ότι θα είναι η πρώτη χώρα που θα υπογράψει το πρωτόκολλο για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και θα ενθαρρύνει τις άλλες 28 χώρες να πράξουν το ίδιο», δήλωσε ο Ζάεφ.
Σημειώνεται πως εάν η Συμφωνία επικυρωθεί στην Ελλάδα, τότε η Συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ και τα Σκόπια πρέπει να ενημερώσουν όλες τις χώρες του κόσμου για τη νέα απόφαση.
























































