ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του Τομεάρχη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από μέλος του Κινήματος Αλλαγής εξήγησε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης.
Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247:
-«Όταν αυτοπροσδιορίζεσαι ως προοδευτικό κόμμα δεν μπορείς να χρησιμοποιείς όρους που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί σου αντίπαλοι, όπως οι Καμμένοι των Πρεσπών ή πολιτικοί φελλοί.
-Δυστυχώς, δεν έγινε κάποια ουσιαστική συζήτηση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Είχε γίνει μια συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο όπου διαμορφώθηκε ένα 5-1 υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μετά από αυτό το Πολιτικό Συμβούλιο έπαψε να λειτουργεί.
-Δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου σ αυτή την άποψη εντός του Κινήματος Αλλαγής. Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους κάποιος που συμφωνεί μαζί μου δεν το δηλώνει δημόσια.
-Οι λόγοι καταψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μικροκομματικοί. Η μόνη σοβαρή άποψη είναι ότι η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική και εκεί πρέπει να μείνουμε».
























































