ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσιο Χρέος, ΕΛΣΤΑΤ,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα 314,8 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το χρέος της χώρας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ έναντι 318,71 στο τέταρτο τρίμηνο του 2014, αλλά έναντι 305,679 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Η στατιστική αρχή έδωσε στη δημοσιότητα τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικοί λογαριασμοί της Γενικής Κυβέρνησης παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα μεγέθη που συνιστούν τα έσοδα (φόροι, εισφορές κοινωνικής ασφάλισης, κεφαλαιακές μεταβιβάσεις, κλπ) και τις δαπάνες (εισόδημα εξαρτημένης εργασίας, ενδιάμεση ανάλωση, κοινωνικές παροχές, πληρωμές τόκων, κλπ) της Γενικής Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με αυτά, τα έσοδα τους τρεις πρώτους μήνες του έτους έφτασαν τα 16,6 δισ. ευρώ, ενώ οι δαπάνες διαμορφώθηκαν σε 19,6 δισ. ευρώ. Εξ αυτών τα 17,8 δισ. ευρώ αφορούν σε πρωτογενείς δαπάνες.























































