ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Έντι Ράμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κόσοβο, Κοσσυφοπέδιο, Σερβία, Τζον Μπόλτον,


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Μπιλ Γκέιτς για Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το πιο επικίνδυνο εργαλείο που έχει εφευρεθεί ποτέ»
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
Η Ρωσία εξετάζει βομβαρδισμό του Κιέβου με ισχυρούς βαλλιστικούς πυραύλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον σύμβουλο ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον, αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Στη σελίδα του, στο Twitter, ο Έντι Ράμα ανέφερε ότι με τον Τζον Μπόλτον συζήτησαν για θέματα της Αλβανίας, περιφερειακά καθώς και για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.
Ο Έντι Ράμα ανέφερε: «Μίλησα με τον Λευκό Οίκο. Στο επίκεντρο ήταν η Αλβανία, η περιοχή και ο στρατηγικός στόχος για ειρηνική συμφωνία μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας για να κλείσουν οι ιστορικές συγκρούσεις.
»Ο σύμβουλος Ασφαλείας, Τζον Μπόλτον, με ευχαρίστησε εξ ονόματος του Προέδρου για τη συνεπή στάση της Αλβανίας».























































