ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκίνηση και οργή το απόγευμα στο νεκροταφείο των Χανιών όπου πλήθος κόσμου συνόδευσε την 56χρονη Ευτυχία Παπαδάκη στην τελευταία της κατοικία.
Ήταν η τελευταία πράξη του δράματος που βίωσαν τα παιδιά της μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε όταν κόπηκε το ρεύμα από την ΔΕΗ.
Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας Χανίων έδωσε παραγγελία για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.
Τα τρία παιδιά της 56χρονης μιλούν για «εγκληματική ενέργεια», τονίζοντας ότι η ΔΕΗ είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της μητέρας τους από το 2004.
Οι ίδιοι δηλώνουν οργισμένοι και πικραμένοι για τον άδικο χαμό της μητέρας τους, που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της μέχρι το τέλος .
Η φωτογραφία είναι από τα Χανιώτικα Νέα.























































