ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευρωβουλευτές, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολιτικούς που έχουν θητεύσει στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στελέχη με πείρα στα ευρωπαϊκά θέματα, την αυτοδιοίκηση, και το επιχειρείν και ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον τομέα τους περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.
Πρόκειται για τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον δικηγόρο Γιάννη Ανδρουλάκη, την φιλόλογο και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, τον επιχειρηματία Άγη Βερούτη, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκο Γιαννή, τον πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη, τον πρώην δήμαρχο και υφυπουργό Βασίλη Μιχαλολιάκο, την ηθοποιό Πέγκυ Σταθακοπούλου, την πρώην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλλα, την οινοπαραγωγό Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της XRTC Business Consultants Γιώργο Ξηραδάκη.
Μαζί με τους 15 πρώτους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί και τους επτά νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της Ν.Δ., με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, συμπληρώνονται 34 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου και απομένει για την τελική ευθεία προ της 26ης Μαΐου η ανακοίνωση οκτώ ακόμη υποψηφίων.
























































