ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα.
Ό,τι προσπάθειες κι αν έχουν γίνει, το Survivor δεν έχει ανέβει σε τηλεθέαση, παρά ελάχιστα.
Στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί έντονος και δικαιολογημένος προβληματισμός.
Η πρόταση του ΣΚΑΪ στον Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν να εγκαταλειφθεί το project «Ελλάδα- Τουρκία».
Να χωριστούν οι ομάδες σε Μαχητές και σε Διάσημους και μόνο μία φορά την εβδομάδα να μάχονται εκπρόσωποι από τις δύο χώρες.
Ο Τούρκος παραγωγός επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει.
Γιατί θα είχε το διπλό κόστος σε επίπεδο παραγωγής και τα αποτελέσματα ίσως να μην ήταν τα επιθυμητά.
Έτσι, επιμένει στο να παραμένει το Survivor ως έχει, παρόλο που τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά.
Αντιπρότεινε μάλιστα στον ΣΚΑΪ να μπουν τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική ομάδα κάποια πρόσωπα που να προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού.
Πρότεινε μάλιστα να είναι πολύ γνωστά, ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου.
Ο ΣΚΑΪ εξακολουθεί να εκφράζει τις αντιρρήσεις του με κάθε τρόπο.
Αφού ένα τόσο ακριβό προϊόν δεν μπορεί να φέρει πίσω τα λεφτά του με τηλεθεάσεις που κινούνται μεταξύ 15-18%.
Και μάλιστα, όπως φημολογείται, δεν αποκλείεται καθόλου να τελειώσει νωρίτερα το Survivor και αντί για Ιούλιο να ρίξει αυλαία τον Ιούνιο.























































