ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Χωρίς ταξί τρεις μέρες η Αττική - Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία «Ημέρα της Κρίσης» από το Ιράν και τους συμμάχους του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πολιτικός αναλυτής από τη Βόρεια Μακεδονία και επικεφαλής της οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Civil-Center for Freedom», Τζαμπίρ Τζεράλα, Αλβανός στην εθνότητα αλλά Βορειομακεδόνας στην ιθαγένεια, μίλησε στο News 24/7.
Αναφερόμενος στην πιθανότητα το δεξιό «αρχαιομακεδονικό» -αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας- VMRO-DPMNE να επιστρέψει στην εξουσία στα Σκόπια, είπε:
«Με τα σημερινά δεδομένα, όχι. Παρόλα αυτά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ως κόμμα παραμένει δυνατό και ότι στηρίζεται σαφώς από τη ρωσική κυβέρνηση.
»Για μένα το VMRO αποτελεί μία ξεκάθαρη απειλή για τη δημοκρατία.
»Είναι, αν θέλετε, η ευκαιρία της Ρωσίας να επηρεάζει τα πράγματα σ’ αυτή τη χώρα κάτι που κάνει και στη Σερβία.
»Η τωρινή κυβέρνηση επιμένει πολύ σωστά στην κριτική στο VMRO, παρά τα λάθη που έχει κάνει και η ίδια.
»Επίσης, πρέπει να σας πω ότι το VMRO διαθέτει πολύ και φρέσκο χρήμα αλλά έχει απολύτως καταστροφικές ιδέες για το μέλλον της χώρας.
»Η υποψήφιά τους για την Προεδρία ισχυρίζεται ότι θα ακυρώσει τη Συμφωνία ενώ γενικά έχουν μία καθαρά εθνικιστική και ακροδεξιά ατζέντα.
»Τους παίρνουμε στα σοβαρά όμως διότι έχουν ισχυρές αναφορές όχι μόνο εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό».























































