ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Νετανιάχου: «Εάν δεν είχαμε δράσει, το Ιράν θα διέθετε σήμερα ατομική βόμβα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της Ν.Δ., κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας…» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, απαντώντας στον πρόεδρο της Ν.Δ.
Όπως σημειώνει, «μετά τις Ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται το Σάββατο για μονοήμερη περιοδεία, άσκησε δριμεία κριτική κατά της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στην πορεία μάθαμε ότι η κ. Λοΐζου εισέπραττε με το αζημίωτο τη σύνταξη της μητέρας της που είχε αποβιώσει», είπε -μεταξύ άλλων- και συνέχισε:
«Καταδικάστηκε για αυτό και το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι αν ο κ. Τσίπρας τα γνώριζε όλα αυτά.
»Το ζητούμενο δεν είναι να αποσυρθεί η κ. Λοΐζου, είναι να αποσυρθεί επιτέλους από την εξουσία ο κ. Τσίπρας.
»Κι αυτό μπορεί να γίνει με τη δική σας παρουσία στις κάλπες, ξεκινώντας από τις Ευρωεκλογές και καταλήγοντας στις εθνικές εκλογές» είπε στην ομιλία του στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
























































