ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ιωάννα Τούνη ξέρει να βάζει «φωτιά» στους θαυμαστές της με όσα ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram.
Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» θέλησε να δείξει μια πιο… ιδιαίτερη στιγμή, στο πλάι του συντρόφου της, Νώντα Παπαντωνίου.
Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί και απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου.
Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δεν σταματά τα «καυτά» ποσταρίσματα στο λογαριασμό της στο Instagran και αυτή τη φορά -μέσω ενός instastory- «χρησιμοποίησε» και τον 28χρονο γκαρντ του Πανιωνίου.
Στο ποστάρισμα της, η Ιωάννα Τούνη προέβαλε τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ μπροστά της εμφανίζεται ο Νώντας Παπαντωνίου, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο.
«Θέλω μασάζ» αναφέρει στο σχόλιο του το γνωστό μοντέλο.
Δείτε τη φωτογραφία:
























































