ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όχι μόνο η Ryanair δεν ενδιαφέρεται για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών αλλά αδειάζει και την κυβέρνηση ότι αυτή της ζήτησε να ενδιαφερθεί.
Όλα αυτά τα μεταδίδει το Reuters που επικαλείται δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας Μάικλ Ο’ Λίρι σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο.
Όπως είπε οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν τεράστια προβλήματα και τόνισε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αφού τους το ζήτησε η κυπριακή Κυβέρνηση!
«Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες κληροδοτούν τεράστια ζητήματα: συνταξιοδοτικά σχέδια, ιστορικό ζημιών και φαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ κρατικής ενίσχυσης”, δήλωσε ο Ο` Λίρι.























































