Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαψεύδει και η μεριά Γκουάιντο ότι εξάγεται μέσω Ελλάδας χρυσός από τη Βενεζουέλα

Διαψεύδει και η μεριά Γκουάιντο ότι εξάγεται μέσω Ελλάδας χρυσός από τη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Χουάν Γκουάιντο, Χρυσός,

Διαψεύδει τα σενάρια περί ελληνικής εμπλοκής σε μεταφορά χρυσού με αεροσκάφη από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας, Φρανσίσκο Σούκρε, με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η δήλωση του κ. Σούκρε έχει μεγάλη σημασία, αναφέρει η εφημερίδα «ΕφΣυν», καθώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί -κάθε άλλο μάλιστα- «κυβερνητικός».

Είναι υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης, προέδρου της Εθνοσυνέλευσης και αυτοανακηρυχθέντος προέδρου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουάιντο.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Φρανσίσκο Σούκρε στην «ΕφΣυν»:

«Γνωρίζουμε ότι η δικτατορία του Μαδούρο βγάζει τον χρυσό από τη Βενεζουέλα για να τον πουλήσει παράνομα, καταστρέφοντας με αυτό τον τρόπο τον εθνικό πλούτο των Βενεζουελάνων.

»Σήμερα, το 96% του χρυσού που παράγεται στη χώρα μας εξάγεται λαθραία με τη συνενοχή και την ευθύνη της δικτατορίας του Μαδούρο.

»Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις χώρες να μη γίνουν συνένοχες στη λεηλασία των εθνικών πόρων όλων των Βενεζουελάνων, κάτι που αποσκοπεί αποκλειστικά στην τρομοκράτηση των Βενεζουελάνων και στην εμβάθυνση της ανθρωπιστικής κρίσης σε αυτήν την τελική φάση της δικτατορίας.

»Πολύ σύντομα θα αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και ο τεράστιος χρυσοφόρος πλούτος μας θα αξιοποιηθεί για την ποιότητα ζωής και την πρόοδο του λαού της Βενεζουέλας.

»Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως δίοδος σε αυτήν την ξεδιάντροπη λεηλασία του χρυσού που ανήκει σε όλους τους Βενεζουελάνους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ και Βενεζουέλα θα επαναφέρουν τις «διπλωματικές σχέσεις» τους

Βενεζουέλα: Αμνηστία σε 379 πολιτικούς κρατούμενους

Ο Μερτς ζητά επανεκκίνηση με τις ΗΠΑ καθώς η παλαιά παγκόσμια τάξη καταρρέει

Ο Τραμπ αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα

Χρυσός κι ασήμι το νέο «παιχνίδι» των τζογαδόρων των χρηματιστηρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...