ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εισαγγελείς στην Κωνσταντινούπολη διέταξαν την σύλληψη 210 στρατιωτικών που θεωρούνται ύποπτοι για σχέσεις με το δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν για τον οποίο, η Άγκυρα θεωρεί ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, σύμφωνα με το Γραφείο του Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.
Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες υπηρετούν στην πολεμική αεροπορία, στους πεζοναύτες, στον στρατό ξηράς, στη στρατοχωροφυλακή, και στην ακτοφυλακή.
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται πέντε συνταγματάρχες, επτά αντισυνταγματάρχες, 14 ταγματάρχες και 33 λοχαγοί.
Οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για την υποστήριξή τους στον Γκουλέν που ζει εξόριστος στις ΗΠΑ, ενώ ο ίδιος απορρίπτει τον ρόλο που του προσδίδει η Άγκυρα.























































