ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προχώρησε ο πιλότος του αεροσκάφους που μεταφέρει τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν στα Χανιά το πρωί της Κυριακής, δεν του επέτρεψαν να κατέβει στον αεροδιάδρομο της πόλης «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όπου είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί.
Τελικά, το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας προσγειώθηκε στο Ηράκλειο πριν από τις 11.30 το πρωί και ο κ. Παυλόπουλος μεταβαίνει οδικώς στα Χανιά.
Εκεί, θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Αποκωρόνου.
Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης της χώρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου.
Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της καθυστέρησης της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Χανιά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση.
























































