ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis, που ασχολείται μεταξύ άλλων με την καλλιέργεια, διάθεση και εμπορία κάνναβης φέρεται να είναι ο γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύει το bankstersae.blogspot.com, ο Ηλίας Καμμένος συνέστησε την εταιρεία με δύο ακόμα άτομα και δηλώνει ως διεύθυνσή της τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην οδό Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού.
Στόχος της Greekkannabis, όπως αναφέρεται στο καταστατικό της είναι η «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».
Η εταιρεία ιδρύθηκε σε υπηρεσία μίας στάσης στις 22 Νοεμβρίου 2018, προτού ο κ. Καμμένος αποχωρήσει την κυβέρνηση.
























































