ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Έδεσαν Caretta Caretta από το πτερύγιο για να τη δει ο Μητσοτάκης;

Απίστευτο: Έδεσαν Caretta Caretta από το πτερύγιο για να τη δει ο Μητσοτάκης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Καστελόριζο επισκέφτηκε στις 8 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.

Εκεί στο λιμάνι του νησιού είδε μια θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα η οποία όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο ήταν δεμένη από το πτερύγιο με σχοινί μέσα στη θάλασσα.

Πρόκειται για ξεκάθαρη κακοποίηση ζώου, που είναι είδος υπό προστασία, η οποία πιθανότατα έγινε για να εντυπωσιάσουν οι ντόπιοι παράγοντες τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σίγουρα εν αγνοία του κυρίου Μητσοτάκη.

Το θέμα εδώ είναι γιατί τόσο ο κ. Μητσοτάκης, που στάθηκε να δει την καρέτα-καρέτα και όσοι τον συνόδευαν, μεταξύ αυτών η σύζυγός του και άλλοι δεν είδε ξεκάθαρα αυτό που φαίνεται στο βίντεο, δηλαδή τη θαλάσσια χελώνα να προσπαθεί να ξεφύγει από το σχοινί με το οποίο είναι δεμένο το δεξί της πτερύγιο.

Δείτε στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: zoosos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

Συνάντηση Μητσοτάκη-Δούκα στο Μαξίμου: Τι συζήτησαν

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr