ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύξεινος Πόντος, Μαύρη Θάλασσα, Πολεμικό Ναυτικό, Στρατιωτική Άσκηση, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση «BREEZE 2019» στην οποία συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό με την πυραυλάκατο ΤΠΚ «Γρηγορόπουλος», μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ και Αξιωματικό επιτελή.
Η άσκηση διοργανώθηκε, από Παρασκευή 12 έως Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, από το Ναυτικό της Βουλγαρίας και διεξήχθη στη Δυτική Μαύρη Θάλασσα, με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου επιχειρησιακής/τακτικής συνεργασίας και διαλειτουργικότητας μεταξύ των ναυτικών μονάδων των ασκούμενων συμμαχικών χωρών.
Στην Άσκηση, που διεξήχθη σε τρεις φάσεις, συμμετείχαν μονάδες και προσωπικό από Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία καθώς και πλοία των Μόνιμων Ναυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
Η πρώτη φάση περιελάμβανε τη συγκέντρωση μονάδων και προσωπικού στη Ναυτική Βάση Βάρνας της Βουλγαρίας και την πραγματοποίηση της εν όρμω εκπαίδευσης.
Η δεύτερη φάση περιελάμβανε την εκτέλεση των τεχνικών και τακτικών αντικειμένων εν πλω.
Τέλος, η άσκηση ολοκληρώθηκε με τον επανάπλου των πλοίων και την απενημέρωση (Hot Wash Up) που έλαβε χώρα στη Ναυτική Βάση Βάρνας.


























































