ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάλλος τουρίστας νεκρός με πολλαπλά χτυπήματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Γάλλος τουρίστας νεκρός με πολλαπλά χτυπήματα στο Ηράκλειο Κρήτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός με πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο όπου έκανε διακοπές με τη σύντροφό του βρέθηκε τα ξημερώματα 53χρονος Γάλλος τουρίστας.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι διέμενε στην περιοχή Τσούτσουρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στις 03.00 περίπου τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιό του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 53χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικές Αρχές ανακρίνουν τη σύντροφο του θύματος, καθώς ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον 53χρονο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκε η 46χρονη – Αρνείται την εμπλοκή της στον εμπρησμό

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

ΕΟΤ: Πρωτιές της Ελλάδας σε κορυφαία τουριστικά βραβεία των ΗΠΑ

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

Πυρκαγιές: «Κόκκινος συναγερμός» σε Αττική και άλλες πέντε περιοχές της χώρας την Κυριακή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr