ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ανυπόστατες αιτιάσεις που περιλαμβάνονται σε ξένη καταχώρηση που φέρεται να έκανε ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, αναφέρονται με δήλωσή τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Κάνουν παράλληλα λόγο για προσπάθεια του περιβάλλοντος και συμβούλων του Κ. Αγγελόπουλου να επηρεάσουν την ελληνική Δικαιοσύνη.
«Σε σχέση με την ξένη καταχώρηση που φέρεται να έκανε ο πατέρας μας στον Τύπο και είδε το φως της δημοσιότητας στις 24 Ιουλίου 2019 επισημαίνουμε ότι οι πλήρως ανυπόστατες αιτιάσεις που διαλαμβάνονται σε αυτή στερούνται σοβαρότητας και είναι ανάξιες σχολιασμού, εντάσσονται δε στην απέλπιδα προσπάθεια των συμβούλων και του περιβάλλοντος του πατέρα μας για επηρεασμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
»Στον κατήφορά τους δεν θα τους ακολουθήσουμε».























































