ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αλβανία βρέθηκε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, με αποστολή να ζητήσει την παράδοση των γκιουλενιστών που βρίσκονται στην Αλβανία.
Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, συναντήθηκε το Σάββατο με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του δεύτερου στα Τίρανα.
Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα, που αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο, στη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν για τα μέλη του Κινήματος Φετουλάχ Γκιουλέν στην Αλβανία, μια οργάνωση που η Άγκυρα έχει θέσει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων, την οποία κατηγορεί για απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το τουρκικό κράτος, εδώ και πολύ καιρό, έχει θέσει το ζήτημα αυτό στις αλβανικές Αρχές για έκδοση στην Τουρκία των μελών του Κινήματος Γκιουλέν.
Δύο άλλα σημεία της συνάντησης μεταξύ Ράμα και Σόιλου ήταν τα θέματα της εγκληματικότητας και της μετανάστευσης, όπως σημειώνεται.























































