ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι πίσω από το γήπεδο του Χαϊδαρίου, σε οικοπεδικούς χώρους με αραιή βλάστηση και ξερά χόρτα.
Από την πυρκαγιά υπέστησαν εξωτερικά ρύπανση κάποια κοντέινερ που χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι, αλλά αυτή την ώρα δεν υπάρχει φλόγα και εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο.
Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ελικόπτερα.
Νωρίτερα, διεκόπη από την αστυνομία η κυκλοφορία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από το ύψος της Σωκράτους, ενώ εκτροπές γίνονται σε κάθετους δρόμους.
Την ίδια ώρα, υπό έλεγχο είναι η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πύρινο μέτωπο στο Βαρικό Αμυνταίου Φλώρινας.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και αύριο, Τετάρτη, υψηλός προβλέπεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Ανατολική Στερεά, Σκύρο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κύθηρα, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Αχαΐα και Ηλεία.























































