ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξι αξιωματούχοι του τοπικού συμβουλίου της περιοχής Γκάγια στην ανατολική Ινδία άρπαξαν και βίασαν ομαδικά ένα ανήλικο κορίτσι, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, ενώ την επόμενη μέρα διέταξαν τους γονείς του να ξυρίσουν το κεφάλι του και να το περιφέρουν στο χωριό ως τιμωρία, επειδή είχε σεξουαλική επαφή.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι έξι άνδρες άρπαξαν το ανήλικο κορίτσι και το μετέφεραν στην ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζεται το τοπικό συμβούλιο.
Εκεί, το βίασαν διαδοχικά, μέχρι που το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε την επόμενη ημέρα από χωρικό, ο οποίος ειδοποίησε τους γονείς του, οι οποίοι έσπευσαν να το πάρουν.
Ωστόσο, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους στην τοπική κοινωνία και θέλοντας να αποφύγουν την καταγγελία, διέταξαν την οικογένεια του κοριτσιού, να του ξυρίσουν το κεφάλι και να το διαπομπεύσουν, επειδή είχε σεξουαλική επαφή, περιφέροντας το στους δρόμους του χωριού.
Ο βιασμός καταγγέλθηκε τελικά μετά από 11 ημέρες και η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, καθώς ο έκτος σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχει αναγνωριστεί από το θύμα.























































