Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Γερμανίδα κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο Ισραηλινοί

Κρήτη: Γερμανίδα κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο Ισραηλινοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια καταγγελία βιασμού που έγινε από 19χρονη Γερμανίδα ερευνούν με προσοχή οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου πως γνωρίστηκε με δύο Ισραηλινούς 29 και 35 ετών και στην συνέχεια δέχτηκε να πάνε όλοι μαζί στο δωμάτιό τους.

Εκεί, σύμφωνα με την 19χρονη, τη βίασαν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άντρες και ερευνούν με προσοχή την υπόθεση, μεταδίδει το flashnews.gr.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr