Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λείπουν αντιαρματικά από το στρατόπεδο του Ναυτικού στη Λέρο

Λείπουν αντιαρματικά από το στρατόπεδο του Ναυτικού στη Λέρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έρευνες διεξάγονται από το Πολεμικό Ναυτικό, για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από τον Ναυτικό Σταθμό Λέρου, καθώς μετά από καταμέτρηση που έγινε φαίνεται πως λείπουν αντιαρματικά.

Όπως αναφέρει το hellasjournal.com, με το πρώτο φως της ημέρας, ανώτατοι Αξιωματικοί από το επιτελείο και τον Στόλο μετέβησαν στο νησί των Δωδεκανήσων για να ηγηθούν των ερευνών που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, με την αποστολή στελεχών των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝΟ, έκανε την εξής δήλωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

»Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι η χώρα αντιμετωπίζει ορατή απειλή»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Νίκος Δένδιας για 1821: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»

Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr