ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βιαν Ντάχιλ, Βίντεο, Γιαζίντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μεσοποταμία, Τζιχαντιστές,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δεύτερη επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη η βουλευτής των Γιαζίντι που τραυματίστηκε σοβαρά σε πτώση ελικοπτέρου στο βόρειο Ιράκ.
Η Βίαν Νταχίλ είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο όταν μέσα στην Βουλή του Ιράκ είχε αποκαλύψει το γενοντονία του λαού της από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Το λικόπτερο στο οποίο μετέβαινε έριχνε τρόφιμα και ανρθωπιστική βοήθεια στους Γιαζίντι που ήταν εγκλωβισμένοι στα βουνά του βόρειου Ιράκ όταν έπεσε.
Χθες υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση χωρίς ωστόσο να διευρκρινήσουν οι γιατροί περισσότερες πληροφορίες.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταξύ άλλων η Νταχίλ έχει σπάσει το πόδι της και δύο πλευρά.
Δείτε το βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.
Από την πτώση σκοτώθηκε ο πιλότος και τραυματίστηκε δημοσιογράφος των NY Times και 20 Γιαζίντι κυρίως παιδιά.























































